Een pakket verzenden naar de Verenigde Staten

Een pakket verzenden naar de Verenigde StatenMoet je een pakket verzenden naar de Verenigde Staten? Dit kan natuurlijk geregeld worden! Je kunt kiezen uit luchtvracht, maar het pakket ook met een boot laten verzenden.

Pakket verzenden naar de Verenigde Staten

Wil je een pakket verzenden naar de Verenigde Staten? Dit kan dan prima met een koerier. De koerier zal ervoor zorgen dat het pakket netjes op de juiste bestemming wordt afgeleverd. Er zijn verschillende manieren om het pakketje te versturen.

Pakket verzenden naar de Verenigde Staten met luchtvracht

Luchtvracht is een logische keuze om een pakket te verzenden naar Amerika. Het pakket wordt dan met een vliegtuig verzonden. Indien mogelijk wordt het pakket de volgende dag nog met het vliegtuig verstuurd.

Hierdoor zal de zending redelijk snel in de Verenigde Staten aankomen. Er kan ook worden gekozen voor een onboard koerier.

Een onboard koerier zal je pakketje in de gaten houden en meenemen in de handbagage in het vliegtuig. Dit geeft meer zekerheid en veiligheid. Ook scheelt het tijd, omdat de onboard koerier niet bij de bagageband hoeft te wachten.

Zeevracht

Een pakket kan ook naar de Verenigde Staten worden gestuurd met zeevracht. Dit duurt wel een stuk langer dan het vliegtuig en soms duurt het wel meerdere dagen. Een voordeel aan zeevracht is dat het erg voordelig is.

Het is een stuk goedkoper dan de luchtvracht. Je kunt dus voor deze optie kiezen wanneer het verzenden van een pakket niet zoveel haast heeft. In dat geval bespaar je erg veel geld.

Hoe lang duurt het verzenden?

Ga je een pakket verzenden naar de Verenigde Staten? Dan wil je vast weten hoe lang het duurt om een pakket te versturen. Helaas is dit moeilijk te zeggen.

Kies je voor zeevracht? Er gaan doorgaans meerdere schepen per week waar het pakket heen gestuurd moet worden. Het duurt wel meerdere dagen tot een boot in Amerika is. Met de luchtvracht gaat het een stuk sneller.

Een pakket verzenden naar New York duurt met het vliegtuig zo’n zes uur. Wil je het naar Los Angeles sturen, dan kan het zo’n twaalf uur duren. De locatie is dus ook erg van belang.

Amerika is een groot land en hierdoor kan het verschil zo groot zijn. Natuurlijk is een koerier ook afhankelijk van de vliegtuigen of boten. Gaat er wel elke dag een vliegtuig of boot richting Amerika?

Wat kost een pakket verzenden naar de Verenigde Staten?

Net zoals bij het aangeven van de tijdsduur, is het ook niet gemakkelijk om aan te geven hoe duur het is om een pakket naar de Verenigde Staten te sturen.

Dit is namelijk afhankelijk van de locatie waar het heen moet en de manier hoe je een pakket verstuurt. De zeevracht is bijvoorbeeld het goedkoopste en een onboard koerier het duurste.

En hoe meer kilometers er gemaakt moeten worden, hoe duurder het uiteindelijk wordt. Je kunt bij ons een offerte laten maken. Bel nu 085 – 8770066 of bekijken onze tarieven.

3 Reacties op Een pakket verzenden naar de Verenigde Staten

  • Lita van Straalen schreef:

    Ik heb 2 dozen (breekbaar fragiel servies) dat ik graag op de goedkoopste manier naar de USA wil versturen. Er is geen haast bij deze verzending. Het zijn 2 dozen: Doos 1 weegt 12 KG en de afmetingen zijn L 48.5 cm x B 32 cm x H 36 cm. Doos 2 weegt 10 KG en de afmetingen zijn L 49 cm x B 49 cm x H 50.5 cm. Ophaal postcode is 6165 CH Geleen en het bezorg adres in de VS is Houston, TX 77041. Kunt u mij a.u.b. een prijsofferte doen toekomen.

  • Johan schreef:

    Goedenmiddag,

    Wil antiek aardewerk naar Amerka verzenden moet binnen een week in Amerka zijn ,wat kost het mij,en zijn daar nog regels voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by
Like ons op Facebook!